SAKARYA / GEYVE - Geyve Elvan Bey Anadolu Lisesi

.
İnciksuyu Mah. Kepekli Cad. No 81 Geyve / Sakarya
Vizyon
Kendini sorgulayan, özgür düşünebilen, düşündüğünü ifade edebilen, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve lâik bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir ve çok değerlidirler. Milletimizin bekası, vatanımızın bölünmezliği olmazsa olmazımızdır. Öğrencilerimizin iyi vatandaş, iyi insan olmaları baş hedefimizdir. Eğitimimizin amacı öğrenciyi geleceğe hazırlamaktır. Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı ve yenilikleri destekleriz. Bizim için karar alma sürecinde katılımcılık, şeffaflık ve eşitlik esastır. Eğitimde kaliteyi ön planda tutarız.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
İngilizce Almanca
Geyve - Merkez
Kurumumuz, Sakarya il merkezine 34 km uzaklıkta, Geyve ilçe merkezindedir.
Futbol Voleybol Basketbol Masa Tenisi Futsal Bolche Satranç